Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε μεταγραφή – ρεκόρ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε μεταγραφή – ρεκόρ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών της Μπενφίκα, ο ένας έναντι του ποσού - ρεκόρ των 15.000.000 ευρώ και ο άλλος με τη μορφή δανεισμού.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού Ντιόγκο Γκονσάλβες και του 21χρονου μέσου Ζοάο Καρβάλιο από την Μπενφίκα. Οι προσθήκες των δύο νεαρών είχαν γίνει γνωστές σε ρεπορτάζ της Mirror σχετικά με τα εκατομμύρια που επενδύει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην αγγλική ομάδα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Γκονσάλβες αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Καρβάλιο μεταγράφηκε κανονικά στη Νότιγχαμ και μάλιστα έναντι ποσού – ρεκόρ. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, αυτό ανέρχεται στα 15.000.000 ευρώ, τη στιγμή που το προηγούμενο μεταγραφικό ρεκόρ της ομάδας είχε σημειωθεί το 2014 για τον Μπριτ Ασομπαλόνια, έναντι 6.300.000 ευρώ.

Οι δύο νεαροί προέρχονται από την ακαδημία των «αετών» της Λισαβόνας. Ο Γκονσάλβες είχε 11 συμμετοχές και 1 γκολ σε Πριμέιρα Λίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Καρβάλιο είχε 8 εμφανίσεις και 4 ασίστς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ