Λιντς Γιουνάιτεντ : Ανακοίνωσε τον Μαρσέλο Μπιέλσα

Λιντς Γιουνάιτεντ : Ανακοίνωσε τον Μαρσέλο Μπιέλσα

Στον πάγκο της Λιντς θα κάθεται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μαρσέλο Μπιέλσα στην τεχνική της ηγεσία ενόψει της νέας σεζόν. Ο 62χρονος Αργεντινός προπονητής, γνωστός από την θητεία του σε Αργεντινή, Χιλή, Αθλέτικ Μπιλμπάο κατά κύριο λόγο, μετακομίζει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αγγλία.

Πλέον ο έμπειρος τεχνικός καλείται να βοηθήσει την ομάδα του «Elland Road» να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά από την σεζόν 2003-2004. Ο Μπιέλσα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αγγλική ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της είπε: «Ήταν πάντα φιλοδοξία μου να δουλέψω στην Αγγλία και είχα διάφορες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, όμως, ένιωθα ότι πρέπει να περιμένω για το κατάλληλο πρότζεκτ και όταν ήρθε ένας σύλλογος με την ιστορία της Λιντς μου ήταν αδύνατον να αρνηθώ. Είμαι ενθουσιασμένος για την ευκαιρία που μου δίνεται να δουλέψω μαζί με τους Βίκτορ, Αντρέα και Άνγκους ώστε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα σ’ αυτόν τον σύλλογο».

Ο πρόεδρος της Λιντς, Αντρέα Παντριτσάνι είπε από την πλευρά του:

«Είναι ένας προπονητής που θαύμαζα για πολλά χρόνια κι όταν ήρθε η ευκαιρία να τον φέρουμε στο Έλαντ Ρόουντ, αποτέλεσε προτεραιότητά μας. Ο Μαρσέλο έχει πλούσια εμπειρία και θα την χρησιμοποιήσει μια νέα κουλτούρα και πνεύμα νικητή στο σύλλογό μας».

https://twitter.com/LUFC/status/1007533167815872517

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ