Ο «παράδεισος» του Βαγγέλη Παυλίδη- 23 γκολ και 25 εκατ ευρώ για το αστέρι της Άλκμααρ

Ο «παράδεισος» του Βαγγέλη Παυλίδη- 23 γκολ και 25 εκατ ευρώ για το αστέρι της Άλκμααρ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκοράρει κατά ριπάς στην Ολλανδία, ανέβηκε στην 1η θέση και…

Στην Ελλάδα ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν έπαιξε ποτέ. Τον γνωρίζουμε μόνο με το εθνόσημο και αυτό με έναν διαφορετικό παρονομαστή σε σχέση με την καριέρα του σε επίπεδο συλλόγων: 6 γκολ σε 36 συμμετοχές με την εθνική ο 25χρονος στράικερ.

Ο ίδιος που μόνο φέτος με την Άλκμααρ έχει βάλει ήδη 23 και σε μια τριετία εκεί συνολικά 73, δημιουργώντας ένα δεδικασμένο από εκείνα που θα… τα βρούμε μπροστά μας. Διότι η τιμή του Παυλίδη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει φτάσει αισίως στα 25 εκατ ευρώ και διάφοροι μνηστήρες σχηματίζουν ήδη την σχετική «ουρά».

Διαβάστε επίσης: Η «ερυθρόλευκη» πρόκριση από άλλη… οπτική: Η βιντεοκλήση με Μαρινάκη και η προθέρμανση του Τζολάκη στους διαδρόμους του γηπέδου (vid)

Τον Γενάρη για παράδειγμα ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωση του η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και την ίδια εποχή μπήκε στο κόλπο και η Ρεν με το γεμάτο πορτοφόλι της. Παράλληλα ποιος ξεχνά το «θρίλερ» στο φινάλε του περασμένου Αυγούστου όταν η Μίλαν προσπάθησε να αρπάξει στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου. Τότε η τιμή του υπολογίζονταν ακόμη στα 14 εκατ ευρώ. Τώρα με την φετινή σεζόν ολοένα και ανεβαίνει με ότι αυτό συνεπάγεται για έναν ποδοσφαιριστή που το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του ΄25 άρα ουσιαστικά πλησιάζει οριστικά και αμετάκλητα σε ζώνη μεταγραφής.

Ο Παυλίδης με το σημερινό του γκολ κόντρα στη Φόλενταμ (0-4) έφτασε τα 23 στο πρωτάθλημα –ξεπερνώντας τον Λουκ Ντε Γιόνγκ της Αϊντχόφεν- και τα 27 στο σύνολο (38 συμ). Η Άλκμααρ είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας –πάνω από τον Άγιαξ- και ο ίδιος πιστώνεται την φετινή πορεία σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αν του προκύψει το καλοκαίρι και η παρουσία του στο Euro με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα; Οι προϋποθέσεις γίνονται για εκείνον ακόμη καλύτερες.

Μόνο που για αυτό θα πρέπει και εκείνος κάτι καλύτερο στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Τελευταία φορά που σκόραρε με το εθνόσημο; Τον Σεπτέμβρη του 2022 στο ματς με την Κύπρο (3-0) για το Nations League. Έχει συμπληρώσει δέκα παιχνίδια χωρίς γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ