«Βόμβα» στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά τα επεισόδια στη Τραπεζούντα

«Βόμβα» στην Τουρκία: Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα μετά τα επεισόδια στη Τραπεζούντα

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και ένα από τα θέματα που περιέχει η ατζέντα είναι και η εξέταση του ενδεχομένου αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Κυριακής (17/3) έκαναν τον γύρω του κόσμου, ενώ παράλληλα προκάλεσαν σεισμό και στο εσωτερικό του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με το Υπουργείο Εσωτερικών να έχει αρχίσει έρευνα για την ταυτοποίηση των οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι ποδοσφαιρικές αρχές εξετάζουν την εμπλοκή των παικτών της Φενέρμπαχτσε και αν χρήζει τιμωρίας.

Διαβάστε επίσης: Με το… βλέμμα στο Euro: Η προπόνηση της Εθνικής στη Νέα Σμύρνη (pics & vid)

Από την δική της πλευρά η Φενέρ θέλει να πάρει τα δικά της μέτρα και για αυτό τον λόγο σήμερα συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει χώρα στις 2 Απριλίου. Ένα από τα θέματα της ατζέντας είναι η «αξιολόγηση των ενεργειών που θα πρέπει να γίνουν, μεταξύ των οποίων και η αποχώρηση της πρώτης ομάδας από τη Süper Lig, με βάση τα γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα Süper Lig που διεξήχθη στις 17 Μαρτίου και τα πρόσφατα συμβάντα στο τουρκικό ποδόσφαιρο».

Μένει να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της αντίπαλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Confernce League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ