Παρέμβαση Ινφαντίνο για τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε

Παρέμβαση Ινφαντίνο για τα επεισόδια στο Τράμπζονσπορ – Φενέρμπαχτσε

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο μετά τα επεισόδια στην Τουρκία και την αναμέτρηση Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε, αναφέρθηκε στο γεγονός με μία ανάρτηση στα social media.

Παρέμβαση του προέδρου της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο μετά τα επεισόδια στην Τουρκία, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τραμπζοσπάρ με τη Φενέρμπαχτσε (2-3), αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League.

«Η βία που παρατηρήθηκε μετά τον αγώνα της τουρκικής Süper Lig μεταξύ της Τραμπζονσπόρ και της Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός ή εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα ή την κοινωνία μας.

Διαβάστε επίσης: Ο Τσικίνιο των 14.9 χλμ., τα εξωφρενικά εργομετρικά, η σχέση με τον Αμπι και το «κλειδί» για την αλλαγή του Εσε

Το έχω ξαναπεί, και θα το ξαναπώ – χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ασφαλείς για να παίξουν το παιχνίδι που φέρνει τέτοια χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Καλώ τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό γίνεται σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους» ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της FIFA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ