Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά…πέντε μεταγραφές συζητούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά…πέντε μεταγραφές συζητούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους φαίνεται να έχουν αρκετές συζητήσεις τελευταία, ψάχνοντας την πιθανότητα μεταγραφής πέντε ποδοσφαιριστών συνολικά.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, συζητώντας για ντιλ πέντε ποδοσφαιριστών. Οι μεν Άγγλοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση των Μάριο Μάντζουκιτς, Άλεξ Σάντρο και Σάμι Κεντίρα, ενώ οι Ιταλοί για τους Άντονι Μαρσιάλ και Ματέο Νταρμιάν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει θέσει τον Άλεξ Σάντρο ως νούμερο ένα στόχο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της Γιουνάιτεντ. Ο Λουκ Σο και ο Ντάλεϊ Μπλιντ δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον Πορτογάλο προπονητή να τους εμπιστευτεί κι έτσι ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ δείχνει να είναι μία τονωτική ένεση για τα άκρα της άμυνας των «Κόκκινων Διαβόλων».

Μάλιστα τα 50.000.000 € ως αρχική τιμή διαπραγματεύσεων είναι ένα ποσό που αντέχει η τσέπη των Άγγλων ενώ παράλληλα ικανοποιεί τη «Γιούβε», η οποία είχε αγοράσει τον Άλεξ Σάντρο με 26.000.000 €.

Η περίπτωση του Γερμανού μέσου Σάμι Κεντίρα είναι επίσης εύκολη σχετικά, καθώς οι «Μπιανκονέρι» δεν «καίγονται» να τον κρατήσουν.

Πιο δύσκολη δείχνει η μετακίνηση του Κροάτη επιθετικού Μάριο Μάντζουκιτς. Η Γιουβέντους θα τον παραχωρούσε μόνο αν ερχόταν κάποια πολύ δελεαστική πρόταση. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει 22 γκολ σε 91 συμμετοχές με την ομάδα του Τορίνο.

Από την άλλη η Γιουβέντους ψάχνει μία ανανέωση στο ρόστερ της, βλέποντας φέτος τον τίτλο να κινδυνεύει να χαθεί από την Νάπολι. Ο Άντονι Μαρσιάλ μοιάζει ιδανικός στο να τονώσει το ήδη υπάρχον ρόστερ, ενώ όντας και ένας ποδοσφαιριστής θεαματικός μπορεί να ξεσηκώσει και τους φίλους της «Γιούβε» με τις ενέργειες του. Μολονότι οι Άγγλοι έχουν δηλώσει ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν πωλείται, αν χρειαστεί η αποχώρηση του για να δελεάσει τους Ιταλούς, τότε δεν θα διστάσουν να τον αφήσουν.

Οι «Μπιανκονέρι» γλυκοκοιτάζουν καιρό τον Ιταλό ακραίο μπακ, Ματέο Νταρμιάν. Ο Νταρμιάν δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να επιστρέψει στην πατρίδα του και είναι θετικός γι αυτή την προοπτική.

Γιουβέντους και Μάντσεστερ έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους αν θέλουν να βρουν τη χρυσή τομή γι αυτό το μεγάλο deal.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ