Πόρτο Κ19 – Μίλαν Κ19 2-2 κ.δ, 3-4 πεν: Με την Μίλαν στον τελικό ο Ολυμπιακός (vid)

Πόρτο Κ19 – Μίλαν Κ19 2-2 κ.δ, 3-4 πεν: Με την Μίλαν στον τελικό ο Ολυμπιακός (vid)

Η Κ19 του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Μίλαν στον τελικό του Youth League, καθώς η ιταλική ομάδα απέκλεισε στα πέναλτι την Πόρτο και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στους ερυθρόλευκους

Κόντρα στην Μίλαν θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το τρόπαιο του Youth League. Οι ροσονέρι στον άλλον ημιτελικό του Final-4, ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις την Πόρτο σε 2-2 και στην συνέχεια έδειξαν μεγαλύτερη ψυχραιμία στην διαδικασία των πέναλτι, όπου επικράτησαν με 4-3, παίρνοντας το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Η ιταλική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους την προσεχή Δευτέρα (22/4,19:00) στην Νιόν της Ελβετίας.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό σε όλη τη διάρκειά του, με το φινάλε της αναμέτρησης να κρύβει πολλές συγκινήσεις. Η Μίλαν μπήκε δυνατά και μόλις στο 12ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Σκότι. Παρόλα αυτά, οι Πορτογάλοι πήραν τα ηνία και άρχισαν να ανεβαίνουν στο γήπεδο, φτάνοντας στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο (41’) με πέναλτι του Μεϊρέλες για το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Μοιραία κατάληξη για Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Ο πρίγκιπας δείχνει το τραγικό φινάλε…»

Ο σκόρερ «ντύθηκε» δημιουργός και στο 65’ «έφτιαξε» το γκολ του Μπρας, με το οποίο η Πόρτο έφερε τούμπα το ματς και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του. Μάλιστα, οι Πορτογάλοι έδειχναν να κρατούν σφιχτά στα χέρια τους μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Youth League, ωστόσο πλήρωσαν μια αμυντική αδράνεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζερόλι να κλέβει και ο Σίμελχακ να εκτελεί για το 2-2, σοκάροντας την πορτογαλική ομάδα.

Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου οι παίκτες της Πόρτο έδειξαν να μην έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους. Κι αυτό διότι οι Πορτογάλοι αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις, με τον Μεϊρέλες και τον Πίντο Μάρτινς, ενώ οι ροσονέρι έχασαν μόλις ένα και επικράτησαν με 4-3 για να κλείσουν ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΟΡΤΟ: Ντ. Φερνάντες, Μ. Φερνάντες, Ριμπέιρο, Μπρας, Ροντρίγκες (88′ Φερέιρα), Τεϊσέιρα (71′ Κάμπας), Ολιβέιρα, Μόρα (80′ Μαρτίνς), Σόουζα, Καντέ, Μεϊρέλες

ΜΙΛΑΝ: Ραβέιρ, Μάνι, Σίμιτς, Ενσιαλά-Μακενγκό, Μπαρτεζάγκι (87′ Μπονόμι), Στάλμαχ (66′ Λιμπεράλι), Μαλασπίνα, Τζερόλι, Σκότι, Καμάρντα (67′ Σίμελχακ), Σία (74′ Σάλα)

Δείτε τα στιγμιότυπα από την πρόκριση της Μίλαν επί της Πόρτο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ