Στον «αέρα» ο Κονσεϊσάο μετά την αλλαγή προέδρου στην Πόρτο

Στον «αέρα» ο Κονσεϊσάο μετά την αλλαγή προέδρου στην Πόρτο

O Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί να υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν λίγες, ωστόσο η θέση στην Πόρτο μόνο σίγουρη δεν είναι, αφού ο νέος πρόεδρος των «δράκων», Άντρε Βίλας-Μπόας θέλει να «σπάσει» την συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό

Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο για 8η διαδοχική σεζόν, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος προπονητής μόλις πριν λίγες μέρες υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Κι αυτό γιατί οι «δράκοι» προχώρησαν σε αλλαγή σελίδας, όσον αφορά τα διοικητικά τους, καθώς ο Πίντο Ντα Κόστα ύστερα από 42 χρόνια δεν είναι πλέον πρόεδρος της Πόρτο.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Στράτος Σεφτελής

Στις χθεσινές (27/04) εκλογές του συλλόγου ο 87χρονος Πορτογάλος γνώρισε βαριά ήττα από τον άλλοτε τεχνικό των «δράκων», Αντρέ Βίλας Μπόας, με τον 42χρονο να γίνεται ο νέος διοικητικός ηγέτης παίρνοντας ποσοστό 80,28% των ψηφισάντων.

Ο Πίντο Ντα Κόστα στα 42 του χρόνια στον προεδρικό θώκο της Πόρτο μέτρησε 68 τίτλους αλλάζοντας το στάτους του συλλόγου, με τον Βίλας Μπόας να θέλει να φέρει αέρα… αλλαγής στην ομάδα αρχής γενομένης από τη θέση του προπονητή.

«Η Πόρτο είναι και πάλι ελεύθερη. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας, που είναι να κατακτήσουμε τίτλους και ο σύλλογος να είναι αυτάρκης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πίντο Ντα Κόστα για όσα πρόσφερε στην Πόρτο για μια ολόκληρη ζωή και να του εγγυηθώ πως ο σύλλογος αυτός θα είναι για πάντα σπίτι του. Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, θα δουλέψω σκληρά για να ανακαινίσουμε, να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε το σπίτι μας», δήλωσε μετά την εκλογή του ο 42χρονος Πορτογάλος, που θα είναι ο 32ος πρόεδρος που αναλαμβάνει να διοικήσει την πορτογαλική ομάδα στα 131 χρόνια ιστορίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ