Η Παρί Σεν Ζερμέν «έδεσε» τον Ζαϊρέ – Εμερί μέχρι το 2029 (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν «έδεσε» τον Ζαϊρέ – Εμερί μέχρι το 2029 (pics)

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Γουόρεν Ζαϊρέ-Εμερί που θα τον κρατήσει στην ομάδα του Παρισιού μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας, με τον Γουόρεν Ζαϊρέ-Εμερί, οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029.

Ο 18χρονος μέσος, θεωρείται το κορυφαίο ταλέντο του γαλλικού ποδοσφαίρου, με τον διεθνή Γάλλο να έχει ήδη καθιερωθεί στους «πρωτευουσιάνους» και είναι μέλος της εθνικής Γαλλίας.

Διαβάστε επίσης: Έμερι: «Θα είναι πολύ δύσκολα κόντρα στον Ολυμπιακό» – Τι συμβαίνει με τους τραυματίες

Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού (27/4) εντός έδρας αγώνα με την Χάβρη (3-3), ο «Τίτι» εμφανίστηκε στο γρασίδι του «Parc des Princes» στο πλευρό του προέδρου του συλλόγου, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κρατώντας μια φανέλα με τον αριθμό 2029 στα χέρια. Και όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τους χιλιάδες θεατές.

«Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που συνεχίζω την περιπέτειά μου με τον σύλλογο των ονείρων μου», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Ζαϊρέ-Εμερί, ενώ από την πλευρά του, ο Αλ Κελαϊφί, επεσήμανε:

«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα ανανέωνε το συμβόλαιό του, γιατί πιστεύει στο έργο και η Παρί είναι στην καρδιά του. Από τότε που ήλθε στον σύλλογό μας πριν από 10 χρόνια, έχει δουλέψει σκληρά για να αναπτύξει το φανταστικό του ταλέντο».

Την φετινή σεζόν, ο Ζαϊρέ-Εμερί έχει καθιερωθεί στους Παριζιάνους με τον Λουίς Ενρίκε να τον εμπιστεύεται μέχρι τώρα στην σεζόν σε 39 παιχνίδια, ενώ ο νεαρός Γάλλος μετράει 3 γκολ και 7 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ