Πρόεδρος Άντερλεχτ : «Χρησιμοποιήσαμε τον Ένγκελς για να πιέσουμε την ΑΕΚ για Βράνιες»

Πρόεδρος Άντερλεχτ : «Χρησιμοποιήσαμε τον Ένγκελς για να πιέσουμε την ΑΕΚ για Βράνιες»

Δήλωση που θα συζητηθεί αν μη τι άλλο έκανε ο πρόεδρος της Άντερλεχτ, Μαρκ Κούκε λέγοντας ότι το ενδιαφέρον για τον Ένγκελς ήταν ψεύτικο και χρησιμοποιήθηκε μόνο και μόνο για να πιεστεί η ΑΕΚ και να παραχωρήσει τον Βράνιες.

Ο πρόεδρος της Άντερλεχτ έκανε μια δήλωση που σίγουρα δεν θα περίμενε κανείς και αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της υπόθεσης του Όγκνιεν Βράνιες. Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κούκε αποκάλυψε ότι τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Μπιόρν Ένγκελς του Ολυμπιακού δεν ήταν παρά μια… φούσκα!

Ο Κούκε ειδικότερα έκανε λόγο για fake διαρροή από πλευράς Άντερλεχτ για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων. Ο λόγος που το έκανε αυτό η βελγική ομάδα ήταν για να πιέσει την ΑΕΚ να αφήσει τον Βράνιες να μετακομίσει στις Βρυξέλλες και για να πετύχει καλύτερη τιμή αγοράς!

«Θέσαμε μια τιμή για τον Βράνιες και καταφέραμε να τον αποκτήσουμε. Χρησιμοποιήσαμε ψεύτικες ειδήσεις για να βάλουμε την ΑΕΚ στην πίεση, διαρρέοντας στον ελληνικό Τύπο ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του Μπιόρν Ένγκελς, κεντρικό αμυντικότου Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Άντερλεχτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ