Mιλάει με τον Πέρες το ΑΠΟΕΛ

Mιλάει με τον Πέρες το ΑΠΟΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην τερματοφύλακα της Οσασούνα, Ναουζέ Πέρες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μπόι Βάτερμαν, στον αγώνα κόντρα στη Ντόρτμουντ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ διαγνώσθηκε με εξάρθρωση κλείδας 3ου έως 4ου βαθμού και ως εκ τούτου σύντομα θα ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται σε 2-3 μήνες. […]

Το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρώην τερματοφύλακα της Οσασούνα, Ναουζέ Πέρες, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μπόι Βάτερμαν, στον αγώνα κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ διαγνώσθηκε με εξάρθρωση κλείδας 3ου έως 4ου βαθμού και ως εκ τούτου σύντομα θα ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, με την επιστροφή του στα γήπεδα να υπολογίζεται σε 2-3 μήνες.

Ο Ναουζέ Πέρες, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ είναι σε επαφές με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και δεν αποκλείεται μέχρι αύριο να μεταβεί στην Κύπρο όπου και θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουν οι δυο πλευρές σε συνεργασία.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει ύψος 1.90μ. και μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Ισπανίας. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρυσι στην Primera Division «έγραψε» 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Οσασούνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ