Ο Τζάλμα Κάμπος στην Τουρκία με πολιτική παρέμβαση!

Ο Τζάλμα Κάμπος στην Τουρκία με πολιτική παρέμβαση!

Η μεταγραφή του Τζάλμα Κάμπος στην Αλάνιασπορ έγινε με παρέμβαση και του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου!

Η μεταγραφή του Τζάλμα Κάμπος από τον ΠΑΟΚ στην Αλάνιασπορ κρύβει μέσα της και μια νότα πολιτικής! Το παρασκήνιο που βγαίνει μέσα από επίσημες τουρκικές τοποθετήσεις έχει ζουμί…

Πρόεδρος στην τουρκική ομάδα που απέκτησε τον Ανγκολέζο επιθετικό από τον Δικέφαλο είναι ο Χασάν Τσαβούσογλου, ο οποίος είναι αδερφός του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πριν περίπου 2,5 μήνες ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί με τον υπουργό εξωτερικών της Τουρκίας και συζήτησαν για την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά (Τραπεζούντα) αλλά και της διεξαγωγής ορθόδοξων Λειτουργιών σε συμβολικά μνημεία της χριστιανικής κληρονομιάς, τα οποία βρίσκονται σήμερα στην περιοχή της Τραπεζούντας. Εκείνη η συνάντηση είχε γίνει σε καλό κλίμα και διάθεση από την τουρκική πλευρά να ακούσει και να συνεργαστεί με τον Ιβάν Σαββίδη, που εκπροσωπούσε τον ποντιακό ελληνισμό.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Τζάλμα Κάμπος ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, ο Χασάν Τσαβούσογλου, ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις που έχει ο αδερφός του (ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας) με τον μεγαλομέτοχο του Δικέφαλου, οι οποίες συνέβαλλαν στη μεταγραφή!

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ασκήσαμε πολλή πίεση στον Τζάλμα Κάμπος. Ο ΠΑΟΚ είχε ορισμένους ενδοιασμούς για το συμβόλαιό του. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο υπουργός (σ.σ. ο αδερφός του) έχουν στενή φιλία και το θέμα λύθηκε με την συνδρομή του υπουργού, τον οποίο ευχαριστούμε μία ακόμη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ