Ντιναμό Μπρεστ : Εξάρα με νέο και 30χρονο προπονητή

Ντιναμό Μπρεστ : Εξάρα με νέο και 30χρονο προπονητή

Σε τρομερή φόρμα δείχνει να βρίσκεται η Ντιναμό Μπρεστ ένα μήνα πριν από τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο για τα προκριματικά του Europa League.

Σε καταπληκτική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται η Ντινάμο Μπρεστ, η οποία συνέτριψε την Γκόμελ με 6-0, στο ονειρεμένο ντεμπούτο του νέου της προπονητή Αλεξέι Σιπλέφσκι. Ο μόλις 30 ετών κόουτς ανακοινώθηκε την Παρασκευή και καθοδήγησε την αντίπαλο του Ατρόμητου, την ίδια μέρα, οδηγώντας της σε μία εμφατική νίκη, που αν μη τι άλλο πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Περιστεριώτες.

Ο Σιπλέφσκι θα πάρει δίπλωμα (Pro) τον Δεκέμβριο και προς το παρών έχει το UEFA A. Όπως αντιλαμβάνεστε η Μπρεστ ανέθεσε τα ηνία σε έναν άπειρο τεχνικό, με τον Σεργκέι Κόβαλτσουκ να επανέρχεται στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

https://twitter.com/dynamobrest/status/1012794026309844993

Ο Σπιλέφσκι σταμάτησε πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα λόγω τραυματισμού στη μέση και η προπονητική του θητεία περιορίζεται στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης και της Λειψίας (από το 2013 ως το 2018). Αναφορικά με το παιχνίδι, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόελ Φαμέγιε (29’, 52’, 60’ )που πέτυχε χατ τρικ. Αξιος συμπαραστάτης του ο Σαβιτσκι (1’, 80’), ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Γιούζεπτσουκ (63’).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠΡΕΣΤ: Γκούτορ, Γκαβρίλοβιτς, Ζαλέτσκι, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (64’ Λεμπέντεφ), Σαβίτσκι, Σιντί, Φαμέγε (70’ Κιριλένκο), Μιλέφσκι (79’ Πρεμούντροφ), Γιούζεπτσκουκ

https://youtu.be/MQxtnpvldLw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ