Άγιαξ : Θέλει τον Μπλιντ

Άγιαξ : Θέλει τον Μπλιντ

Ο Άγιαξ ενδιαφέρεται για την επιστροφή του Νταλέι Μπλιντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την αποχώρηση αρκετών παικτών από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχεδιάζει ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο διάσημος Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει να «ξεσκαρτάρει» το έμψυχο δυναμικό των κόκκινων διαβόλων. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Μουρίνιο έχει ήδη ετοιμάσει τη «μαύρη λίστα» των υπό αποχώρηση παικτών και σε αυτή υπάρχει και το όνομα του Ντάλεϊ Μπλιντ.

Ο μάνατζερ του Άγιαξ, Έρικ τεν Χαγκ, αποκάλυψε πως αν ο Μπλιντ φύγει από την ομάδα του Μάντσεστερ, τότε ο ολλανδικός σύλλογος θα διεκδικήσει την επιστροφή του. Ο Ολλανδός διεθνής μεταγράφηκε από τον Άγιαξ στη Γιουνάιτεντ το 2014, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Μουρίνιο για τη νέα σεζόν. Ο 28χρονος άσος είναι «προϊόν» της ακαδημίας του διάσημου ολλανδικού συλλόγου και είχε πάνω από 100 συμμετοχές, πριν μεταγραφεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Έχουμε μιλήσει με τον Μπλιντ και εξετάζουμε τις δυνατότητες για την επιστροφή του. Ξέρουμε την αγάπη του για τον Άγιαξ και θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν καταφέρουμε να τον πάρουμε πίσω», τόνισε σχετικά ο παράγοντας του «Αίαντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ