Επίσημο : Παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού ο Περέιρα

Επίσημο : Παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού ο Περέιρα

Ο Απόλλων Λεμεσού γνωστοποίησε την απόκτηση του Φακούντο Περέιρα, συνοδεύοντας την ανακοίνωση με ένα εξαιρετικό βίντεο με στιγμιότυπα του 30χρονου από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Φακούντο Περέιρα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λεμεσού, από τον οποίο ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (17/07). Έτσι, ο Αργεντινός επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από ένα χρόνο, αφήνοντας τη Χιμνάσια λα Πλάτα.

Στο παρελθόν ο 30χρονος έχει αγωνιστεί σε Εστουδιάντες, Παλεστίνο, Αουντάχ Ιταλιάνο, Σαν Λουίς, Γιμνάσια, Γκαμπάλα, Ρέισινγκ, Κολόν και Νεκάξα, ενώ παίκτης του ΠΑΟΚ υπήρξε από το καλοκαίρι του 2014 έως το 2017, καθώς οι Θεσσαλονικείς τον είχαν αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή και στο μεσοδιάστημα τον είχαν παραχωρήσει δανεικό σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Στη Superleague πρόλαβε να καταγράψει 38 εμφανίσεις και να πετύχει 13 γκολ.

Η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Φακούντο Περέιρα (03-09-1987), μέχρι το Μάιο του 2020. Ο Απόλλωνας Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενος με την κυανόλευκη φανέλα».

Το εξαιρετικό βίντεο με το οποίο συνοδεύτηκε η ανακοίνωση και εμπεριέχει στιγμιότυπα του Αργεντινού με τη φανέλα του ΠΑΟΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ