Μεχντί Καρσελά «Wanted: Dead or alive»

Μεχντί Καρσελά «Wanted: Dead or alive»

Ο Μεχντί Καρσελά είναι απών από τις προπονήσεις της Σταντάρ Λιέγης, πιέζοντας με τον αυτόν τον μάλλον άκομψο τρόπο για μία νέα μεταγραφή.

Στη Λιέγη ψάχνουν εναγωνίως τον Μεχντί Καρσελά ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί εδώ και μέρες στην προπόνηση της Σταντάρ! Ο Βελγομαροκινός πρώην ερυθρόλευκος άσος κάνει ακόμα… διακοπές, κανείς δεν έχει μάθει νέα του και οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τον λόγο της απουσίας του!

Ο προπονητής των Βέλγων, Μισέλ Πρεντόμ, σε δηλώσεις του σε Μέσα της χώρας υποστήριξε ξεκάθαρα ότι η συμπεριφορά του πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού σχετίζεται με το αίτημά του για περαιτέρω αύξηση στο συμβόλαιό του (θέλει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με υψηλότερες απολαβές) παρότι η Σταντάρ επέκτεινε το συμβόλαιό του μετά την πλήρως ικανοποιητική εικόνα του στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν (17 συμμετοχές, 5 τέρματα).

«Ο σύλλογος προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του αλλά δεν καταφέραμε να τον βρούμε. Είδα τον Μεχντί μετά την επιστροφή του από το Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα φαίνονταν φυσιολογικά τότε, μιλήσαμε για το ποδόσφαιρο και συμφωνήσαμε μαζί σε μια ημερομηνία για την επιστροφή του στην προετοιμασία.

Αν το γνωρίζαμε πριν από ένα μήνα, τα χρήματα που δώσαμε θα μπορούσαν να έχουν επενδυθεί σε κάποιον άλλο παίκτη, κάποιος που θα συμμετείχε σε όλη την προετοιμασία. Τώρα επενδύσαμε σε έναν παίκτη που ουσιαστικά δεν υπάρχει ακόμα στο ρόστερ και επιπλέον κανείς δεν εγγυάται ότι θα επιστρέψει», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι πλήρως απογοητευμένοι από την στάση του καθώς από πλευράς τους, θεωρούν ότι χάρη σε εκείνους η καριέρα του πήρε και πάλι ανοδική πορεία μετά τις μέτριες σεζόν σε Μπενφίκα, Γρανάδα και Ολυμπιακό. Ωστόσο, οι Βέλγοι ανακοίνωσαν την εκ νέου απόκτηση του Ορλάντο Σα ο οποίος επέστρεψε στην Σταντάρ μετά από την περιπέτειά του στην Κίνα δείχνοντας έτσι ότι δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια!

Υ.Γ. Την Κυριακή (22/07) η Σταντάρ Λιέγης αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στον τελικό του βελγικού σούπερ καπ. Ο Μεχντί Καρσελά φυσικά θα λάμψει δια της απουσίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ