Κοβάσεβιτς: «Μου παρουσίασαν το πλάνο, είμαι έτοιμος να αναλάβω τις νέες μου ευθύνες»

Κοβάσεβιτς: «Μου παρουσίασαν το πλάνο, είμαι έτοιμος να αναλάβω τις νέες μου ευθύνες»

Καθόλα έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως αθλητικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συμφώνησε να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, αντικαθιστώντας τον εκλιπόντα Γκόραν Μπουνγέβτσενιτς, και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την δημοσιοποίηση της νέας του… ιδιότητας ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού δήλωσε έτοιμος να αναλάβει τις καινούργιες του ευθύνες, γνωρίζοντας ωστόσο τα… μονοπάτια έχοντας στο πρόσφατο παρελθόν διατελέσει τεχνικός σύμβουλος, υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ και αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Λιμανιού!

Ο αγαπημένος Ντάρκο της ερυθρόλευκης κερκίδας αναμένεται να διοριστεί και επίσημα την επόμενη εβδομάδα και σε δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του ανέφερε τα εξής:

– «Συναντήθηκα δύο φορές με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, Slaviša Kokez. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία. Οι συνομιλίες οδηγούν σε επιτυχές τέλος. Χάρη στους ηγέτες της Σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που με σκέφτηκαν».

Πότε περιμένετε την επίσημη ανάθεση των καθηκόντων;

– Θα έρθουμε σε τελική συμφωνία τη Δευτέρα. Οι κορυφαίοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου μας, μου έχουν παρουσιάσει ένα σχέδιο, όλα λειτουργούν τέλεια και είμαι έτοιμος να αναλάβω ένα υπεύθυνο έργο.

Υπήρξατε υπεύθυνος του Διευθυντή Αθλητισμού του Ολυμπιακού πριν από μερικά χρόνια, έτσι η νέα σας δουλειά δεν θα είναι ξένη.

– «Ξέρω πώς δουλεύουν τα πράγματα στο σερβικό ποδόσφαιρο. Παρακολούθησα τις ομάδες, την εθνική ομάδα, το πρωτάθλημα και γνωρίζω καλά την κατάσταση. Επαναλαμβάνω, μου παρουσιάστηκε το σχέδιο και το πρόγραμμα, τις απαιτήσεις της ομοσπονδίας για την επικείμενη επόμενη περίοδο και μου αρέσουν τα πάντα».

Δέχεστε συγχαρητήρια;

– «Ας περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα, όλα θα είναι σαφή»- ζήτησε ευγενικά για λίγη υπομονή ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ