Πάρμα: Κινδύνεψε με υποβιβασμό, τη γλύτωσε με -5

Πάρμα: Κινδύνεψε με υποβιβασμό, τη γλύτωσε με -5

Οι Αρχές της Ιταλίας απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον δύο παικτών της Πάρμα για απόπειρα χειραγώγησης της τελευταίας αγωνιστικής του περυσινού πρωταθλήματος. Με -5 βαθμούς τιμωρήθηκαν οι Τζιαλομπλού

Η Πάρμα μετά την περιπέτειά της στις κατώτερες κατηγορίες του ιταλικού πρωταθλήματος πανηγύρισε πέρυσι την μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια της Serie A. Ωστόσο λίγο πριν ξεκινήσει η σεζόν 2018-19 η Gazzetta dello Sport, αποκάλυψε ότι οι εισαγγελικές αρχές της Ιταλίας απήγγειλαν κατηγορίες εναντίον των ποδοσφαιριστών, Εμανουέλε Καλαϊό και Φάμπιο Τσεράβολο, για προσπάθεια στησίματος της τελευταίας αγωνιστικής της Serie B.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες έστειλαν μηνύματα σε παίκτες της Σπέτσια (τους  Φάμπιο ντε Κολ και Αλμπέρτο Μάζι για να ζητήσουν μειωμένη απόδοση στο μεταξύ τους παιχνίδι. Σε περίπτωση που οι δύο ποδοσφαιριστές κρίνονταν ένοχοι, τότε η Πάρμα κινδύνευε να χάσει την άνοδό της στη Serie A, με την Φροζινόνε να παίρνει τη θέση της. Εν τέλει, οι Τζιαλομπλού τιμωρήθηκαν με αφαίρεση πέντε βαθμών (θα ξεκινήσουν δηλαδή από το -5) ενώ ο Εμανουέλε Καλαϊό τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ