Εκλεισε Πολιάκοφ για τον Γενάρη ο ΑΠΟΕΛ

Εκλεισε Πολιάκοφ για τον Γενάρη ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με τον Λευκορώσο διεθνή δεξιό μπακ της Μπάτε Μπορίσοφ, Ντένις Πολιάκοφ.

Ο Λευκορώσος διεθνής αμυντικός, Ντέινις Πολιάκοφ, είναι το πρώτο απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Πολιάκοφ είναι 26 ετών (17/04/1991) και από το 2012 αγωνίζεται στην Μπάτε Μπορίσοφ.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και σημείωσε 2 γκολ. Ο εν ενεργεία διεθνής Λευκορώσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, μία συμφωνία που ολοκληρώθηκε εδώ κι ένα μήνα με το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή των πρωταθλητών, Ροδόλφο Βαζ, στη Λευκορωσία.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
Εν τω μεταξύ μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να επικράτησε της Ομόνοιας (3-1) στο ντέρμπι μίσους της Κύπρου, ωστόσο, το παιχνίδι στιγματίστηκε από επεισόδια, τα οποία είχαν διάρκεια περίπου 15 λεπτών ανάμεσα σε μερίδα οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, μετά την ολοκλήρωση του «αιώνιου» ντέρμπι.

Τόσο από τη νότια όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, όσο και από την ανατολική όπου κάθονταν οι φίλοι της Ομόνοιας, μερικοί ξέφυγαν από τα προστατευτικά κάγκελα, πλησίασαν στο μεγάλο κάγκελο που χωρίζει τις δύο εξέδρες και αντάλλαξαν αντικείμενα ανάμεσα σ? αυτά και κροτίδες.

Με την παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης, τα πνεύματα ηρέμησαν. Ωστόσο, τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με αποτέλεσμα η λωρίδα του αυτοκινητόδρομου προς Λευκωσία να κλείσει από την αστυνομία, καθώς έπεσαν σημαντικός αριθμός από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ