Η Σπόρτινγκ θέλει 100 εκατ. ευρώ για τον Τζέλσον Μάρτινς

Η Σπόρτινγκ θέλει 100 εκατ. ευρώ για τον Τζέλσον Μάρτινς

Η Σπόρτινγκ πάει στη FIFA αξιώνοντας 100 εκατομμύρια ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι μια εβδομάδα πριν την αποχώρησή του ενεργοποιήθηκε ρήτρα με το συγκεκριμένο ποσό.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκέφτεται να αξιώσει στη FIFA να υποχρεώσει την Ατλέτικο Μαδρίτης να πληρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Τζέλσον Μάρτινς, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola

Η πορτογαλική εφημερίδα, εξηγεί ότι ο παίκτης ζήτησε τη λύση του συμβολαίου του στις 11 Ιουνίου μετά τα επεισόδια με τους οπαδούς της πορτογαλικής ομάδας.

Μετά από αυτό, άρχισε να διαπραγματεύεται με την Ατλέτικο, φτάνοντας γρήγορα σε συμφωνία. Η ισπανική ομάδα προσπάθησε να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του παίκτη παρόλο που θα μπορούσε να τον πάρει δωρεάν. Απορρίφθηκε η πρώτη προσφορά των 15 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 εκατομμύρια σε παίκτες, όπως και εκείνη των 22 εκατομμυρίων συν 10 εκατομμύρια , που ακολούθησε.

Η Σπόρτινγκ ζήτησε 60 εκατομμύρια ευρώ και κατέληξε σε 40, αλλά δεν κατάφερε να συμφωνήσει. Μετά από αυτό, ο παίκτης έφτασε στην ισπανική πρωτεύουσα με μηδενικό κόστος.

Τώρα η Σπόρτινγκ θέλει να πάει στη FIFA αξιώνοντας 100 εκατομμύρια ευρώ, καθώς υποστηρίζει ότι μια εβδομάδα πριν την αποχώρησή του ενεργοποιήθηκε ρήτρα με το σχετικό ποσό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ