Η Λανς ανακοίνωσε τον Ζιλέ

Η Λανς ανακοίνωσε τον Ζιλέ

Στη Ligue 2 θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιγιόμ Ζιλέ, με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού να ανακοινώνεται από τη γαλλική Λανς.

Η Λανς, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου (Ligue 2), ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (02/08) την απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο 34χρονος μέσος άφησε τον Ολυμπιακό, μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», και αποφάσισε να επιστρέψει στη Γαλλία, χωρίς πάντως να γίνει γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου που υπέγραψε με τη Λανς.

Στο παρελθόν ο Βέλγος έχει αγωνιστεί στις επίσης γαλλικές Ναντ και Μπαστιά, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των βελγικών Βιζέ, Έουπεν και Άντερλεχτ. Με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 28 εμφανίσεις και 2 γκολ, ωστόσο εν γένει δεν ανταποκρίθηκε στις βλέπεις των Πειραιωτών στη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Ο Ζιλέ είχε προταθεί και στην ΑΕΚ τις περασμένες εβδομάδες, όπως αποκάλυψε το To10.gr στις 28 Ιουλίου, όμως η υπόθεση τελικώς δεν προχώρησε, αν και η ΑΕΚ «ψάχνεται» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την έλευση του Γκιγιόμ Ζιλέ στην ομάδα μας. Μετά τους Μεσλούμπ και Λεκά, είναι ο τρίτος έμπειρος παίκτης. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να έχει έμπειρους και ταλαντούχους νέους. Ο Ζιλέ είναι ένας παίκτης που την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο Champions League με τον Ολυμπιακό, κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και άλλους. Ο Γκιγιόμ ήρθε πριν ένα μήνα στις εγκαταστάσεις μας και τότε αρχίσαμε να συζητάμε. Αρνήθηκε πολλές προτάσεις από τότε που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος», ήταν τα λόγια του προπονητή της Λανς, Ερίκ Ρουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ