Ζιλέ: «Θα μπορούσα να υπογράψω σε 12 βελγικούς συλλόγους»

Ζιλέ: «Θα μπορούσα να υπογράψω σε 12 βελγικούς συλλόγους»

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη β' εθνική κατηγορία της Γαλλίας με τη φανέλα της Λανς, ωστόσο ο 34χρονος μέσος, όπως δήλωσε, είχε πάνω από 10 προτάσεις βελγικών συλλόγων!

Μόλις λίγα 24ωρα πριν, η  Λανς ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του πολύπειρου Βέλγου ανασταλτικού μέσου, Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μια μάλλον μέτρια χρονιά στα Ερυθρόλευκα. Ο 34χρονος πρώην διεθνής χαφ σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι είχε πολλές προσφορές από το Βέλγιο όταν έπεσαν οι τίτλοι τέλους στην συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

«Είχα την ευκαιρία να υπογράψω στην Αντεβερπ, Σαρλερουά, την Κλαμπ Μπριζ, την Έουπεν – μέσω των καλών μου επαφών με τον Κλοντ Μακελελέ – και σε άλλες ομάδες, και συνολικά έλαβα 12 προτάσεις από το Βέλγιο», δήλωσε στην «La Dernière Heure».

Εξηγώντας γιατί επέλεξε τελικά τη Λανς: «Πρώτον, το οικονομικό: δεν μου έδωσε καμία ομάδα από το Βέλγιο το συμβόλαιο που μου πρότεινε η Λανς και υπάρχει και μια πρόκληση που μου αρέσει (παίζω για τον τίτλο της Ligue II) Επιπλέον θα μου ήταν πολύ δύσκολο μετά από όσα χρόνια αγωνίστηκα για την Άντερλεχτ να αγωνιστώ για ένα άλλο βελγικό σύλλογο, επίσης λόγω των συνθηκών εργασίας. Ήμουν συνηθισμένος στην Άντερλεχτ όπου οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ