Άνετη νίκη για τη Σέλτικ στην πρεμιέρα της Premiership (3-1)

Άνετη νίκη για τη Σέλτικ στην πρεμιέρα της Premiership (3-1)

Η Σέλτικ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί της Λίβινγκστον (3-1) στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ.

Η Σέλτικ ξεκίνησε από εκεί που το… άφησε στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της νεοφώτιστης Λίβινγκστον στο «Σέλτικ Παρκ» στην πρεμιέρα της Scottich Premiership. Παρά την ηχηρή απουσία του Μουσά Ντεμπελέ, ο οποίος θα λείψει σίγουρα και από την πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Γκασλώβη (08/08, 21:45), η Σέλτικ δεν είχε πρόβλημα να κυριαρχήσει απόλυτα στην αναμέτρηση που άνοιξε το σκωτσέζικο πρωτάθλημα.

Τα γκολ της ομάδας του Μπρέντναν Ρότζερς, ο οποίος παρέταξε την ομάδα με 3-4-3, πέτυχαν ο Τομ Ρόγκιτς με πολύ ωραία κεφαλιά (8’), Οντσόν Έντουαρντ σε υπέροχη αντεπίθεση της ομάδας του και έπειτα από έξοχο γύρισμα (26’), και o Ολιβιέ Ντσαμ με εκτέλεση πέναλτι (50’). Ο Σκοτ Ρόμπινσον ήταν εκείνος που μείωσε για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα από τον πρώην τεχνικό της Λίβερπουλ πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν, τουλάχιστον στην πλειοψηφία τους και στο πρώτο ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Έντουαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι έναντι 10.300.000 ευρώ και αποτέλεσε ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης για τη Σέλτικ, ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Λίβινγκστον, δείχνοντας πως είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρειαστεί να εστιάσει.

Η σκωτσέζικη ομάδα έβγαλε ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσε με χαρακτηριστική ευκολία επικίνδυνες καταστάσεις όταν έβρισκε ανοιχτή την άμυνα της Λίβινγκστον, ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε παρά ελάχιστα προβλήματα.

H ενδεκάδα της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Άγιερ, Σιμούνοβιτς, Φόρεστ, Μπράουν, Ντσαμ, Χάγιες, Ρόκιτς, Μακ Γκρέγκορ, Έντουαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ