Η Σέλτικ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιζαγκίρε

Η Σέλτικ ανακοίνωσε την επιστροφή του Ιζαγκίρε

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, Σέλτικ, ανακοίνωσε την επιστροφή του πολύπειρου ακραίου μπακ, Εμίλιο Ιζαγκίρε.

Μόλις μία σεζόν έμεινε μακριά από την αγαπημένη του Σέλτικ ο Εμίλιο Ιζαγκίρε, ο οποίος το καλοκαίρι του 2017 μεταγράφηκε στην αραβική Αλ-Φαγιά έναντι 1.400.000 ευρώ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε την επιστροφή του 32χρονου αριστερού μπακ, με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής.

Ο αμυντικός από την Ονδούρα είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς από το 2010 μέχρι το 2017, ενώ προτού αποχωρήσει είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από το σύλλογο της Γλασκώβης. Πριν τη Σέλτικ, είχε περάσει από την ομάδα της πατρίδας του, Μοτάγκουα, στην οποία και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Σκωτσέζους έχει διάρκεια ενός έτους, τη στιγμή που με τη φανέλα της Σέλτικ έχει καταγράψει 252 συμμετοχές και 5 γκολ.

Ωστόσο, ο Ιζαγκίρε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», καθότι η UEFA επιτρέπει δύο αλλαγές στη λίστα μιας ομάδας έως και 24 ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ