Ζορίστηκε η Σπαρτάκ Μόσχας, νίκη με 1-0 κόντρα στην Ανζί

Ζορίστηκε η Σπαρτάκ Μόσχας, νίκη με 1-0 κόντρα στην Ανζί

Με γκολ του Ζε Λουίς η Σπαρτάκ Μόσχας κέρδισε 1-0 την Ανζί, με τον Μάσιμο Καρέρα να προχωράει σε έξι αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας.

Δυσκολεύτηκε αρκετά η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Σπαρτάκ Μόσχας, για να πάρει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην Ανζί. Μάλιστα, έπρεπε να αποβληθούν δύο ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων για να μπορέσει να πετύχει γκολ. Στο 70ο λεπτό μετά από σέντρα του Πρόμες, ο Ζε Λουίς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντιούπιν.

Ο προπονητής της Σπαρτάκ, Μάσιμο Καρέρα, προχώρησε σε πολλές αλλαγές, αφού σε σχέση με το ματς της Τούμπας, ξεκίνησε με έξι νέους παίκτες. Τους περισσότερους ήθελε να τους ξεκουράσει για να τους έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση της Τρίτης (14/08) με τον ΠΑΟΚ.

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Ρασκάζοφ (56΄ Σαμέντοφ), Ζιγκό, Τζικία, Κομπάροφ, Ζόμπνιν, Γκλουσακόφ, Χάνι (65’ Λουίζ Αντριάνο), Τασάεφ, Πρόμες, Ζε Λουίς (75’ Ποπόφ).

Ανζί: Ντιούπιν, Σάβιτσεφ, Κάνσελορ, Μπελορούκοφ, Νοβοσέλτεφ, Γκαπόν, Κατσάεφ ( 72’ Ουντάλι), Ραμπίου, Τσαϊκόφσκι (84’ Οντούα), Ζιγκολάγεφ (75’ Μαρκέλοφ), Πόνσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ