Κοντά στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Σα Πίντο

Κοντά στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Σα Πίντο

Η Λέγκια Βαρσοβίας φέρεται να έχει συμφωνήσει τον Ρικάρντο Σα Πίντο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της τη νέα σεζόν.

Ο πρώην τεχνικός των ΟΦΗ και Ατρόμητου, Ρικάρντο Σα Πίντο, βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λέγκια Βαρσοβίας, σύμφωνα με τον γνωστό Πολωνό δημοσιογράφο, Τόματσκ Τζιακάτα. Ο Πορτογάλος φέρεται να έχεις συμφωνήσει ήδη με την πρωταθλήτρια Πολωνίας και η ανακοίνωση της απόκτησής του θεωρείται θέμα ωρών.

Στα τέλη του περασμένου Μαΐου ο 45χρονος αποχώρησε από τη Σταντάρ Λιέγης, παρότι έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου στο Βέλγιο στον τελικό απέναντι στην Γκενκ. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε η γαλλική Ναντ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Κλάουντιο Ρανιέρι, υπόθεση η οποία δεν προχώρησε.

Στη θέση του προπονητή της Λέγκια, αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς ως υπηρεσιακός. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές οι Πολωνοί μετρούν μόλις μία νίκη και έναν… αποκλεισμό από το Champions League, ευελπιστώντας ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2017 λόγω της πρότασης της Σταντάρ, να αντιστρέψει την κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ