Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-2

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 1-2

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ισπανία με τη νίκη 2-1 επί της Σεβίλλης

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, μετά από τη νίκη με 2-1 επί της Σεβίλλης, με ήρωα τον Τερ Στέγκεν ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Μπεν Γεντέρ στο 90′.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Σεβίλλη, η οποία προηγήθηκε με γκολ του Πάμπλο Σαράμπια στο 9ο λεπτό. Οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να ισοφαρίσουν λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Ζεράρ Πικέ κι έτσι η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάρτσα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και τελικά κατάφερε να σκοράρει με ένα εκπληκτικό σουτ του Ουσμάν Ντεμπελέ έξω από την περιοχή. Η Σεβίλλη προσπάθησε να βρει την ισοφάριση και έφτασε μια ανάσα από το 2-2 στο 90′, όταν ο πρώην παίχτης της Μπαρτσελόνα Αλέις Βιδάλ κέρδισε πέναλτι. Ο Μπεν Γεντέρ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά νικήθηκε από τον Τερ Στέγκεν και το 2-1 ήταν το τελικό σκορ.

ΣΕΒΙΛΛΗ (3-4-3): Βάτσλικ, Μερκάντο (85′ Μπέν Γεντέρ), Κιερ, Γκόμεθ, Νάβας, Μέσα, Μπανέγα, Εσκουδέρο, Βάσκες, Μουριέλ (60′ Σίλβα), Σαράμπια (71′ Βιδάλ)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (4-4-2): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο, Πικέ, Λενγκλέ, Άλμπα, Ντεμπελέ (86′ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Αρτούρ (53′ Κοουτίνιο), Ραφίνια (46′ Ράκιτιτς), Σουάρες, Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ