«Απορρίπτει την Αλ-Χιλάλ ο Σάμαρης»

«Απορρίπτει την Αλ-Χιλάλ ο Σάμαρης»

Η πορτογαλική Record υποστηρίζει ότι ο Ανδρέας Σάμαρης δεν ικανοποιείται από την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας και ετοιμάζει να απορρίψει την Αλ-Χιλάλ του Χόρχε Ζεζούς.

Το πρωί της Πέμπτης (16/08) έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Σάμαρης βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του από την Μπενφίκα στην Αλ-Χιλάλ, ωστόσο νεότερο ρεπορτάζ της Record έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι, παρά την προτροπή του νυν προπονητή της ομάδας από τη Σαουδικής Αραβία και πρώην της Μπενφίκα, Χόρχε Ζεζούς, ο Έλληνας μέσος είναι χαρούμενος στη Λισαβόνα και δεν ενδιαφέρεται να μετακινηθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως τονίζεται, ο 29χρονος θα σκεφτεί μόνο το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, αλλά ακόμη και αυτό θα το δεχθεί εφόσον η δευτεραθλήτρια της Primeira Liga επεκτείνει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Σάμαρης ανήκει στην Μπενφίκα από το καλοκαίρι του 2014, όταν μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό στους Αετούς, έναντι 10.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα play offs του Champions League έχει μετρήσει 135 εμφανίσεις και 3 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από την Παναχαϊκή και τον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ