Έξαλλος με τον Βράνιες ο προπονητής της Άντερλεχτ

Έξαλλος με τον Βράνιες ο προπονητής της Άντερλεχτ

Ο τεχνικός της βελγικής ομάδας, άσκησε έντονη κριτική στον Βόσνιο για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα που έκανε στο ματς με την Μουσκρόν.

Ο Ογκνιέν Βράνιες αποβλήθηκε στο παιχνίδι της Άντερλεχτ με την Μουσκρόν για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η φάση έγινε δέκα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνιδιού κι ενώ η Άντερλεχτ προηγούνταν με 2-0.

Η αποβολή του Βόσνιου αμυντικού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προπονητής της ομάδας των Βρυξελλών, Χάιν Βανχέζενμπρουκ ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος του Βράνιες και σωστά αποβλήθηκε από τον διαιτητή. Έχει τα προσόντα να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο Βέλγιο αλλά τέτοιες κινήσεις πρέπει να σταματήσουν. Αυτό αφορά εμάς και θα φροντίσουμε να το ξεκαθαρίσουμε.

Θέλει να παίζει δυναμικά αλλά υπάρχουν φορές που χάνει τον έλεγχο. Δεν υπήρχε λόγος να κάνει αυτό το μαρκάρισμα στην μεσαία γραμμή, στο πλάγιο άουτ ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Θα είναι καλό για όλους μας να μην επαναληφθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ