Κύπελλο: Αποκλεισμός-σοκ για την Άιντραχτ, «καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν (vids)

Κύπελλο: Αποκλεισμός-σοκ για την Άιντραχτ, «καθάρισε» ο Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν (vids)

Η κάτοχος του τροπαίου, Αιντραχτ, ηττήθηκε 2-1 από την Ουλμ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου – Ο Λεβαντόφσκι λύτρωσε την Μπάγερν απέναντι στην Ντρόχτερζεν (1-0).

Θύμα έκπληξης έπεσε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την ομάδα του Αντι Χούτερ να δέχεται μια σοκαριστική ήττα από την Ουλμ και να βγαίνει από νωρίς εκτός Κυπέλλου. Η κάτοχος του τροπαίου ηττήθηκε με 2-1 και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση.

Η Άιντραχτ είχε δοκάρι στο 37’ με τον Γιόβιτς και στο 48’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κιένλε. Στο 75’ η Ουλμ έκανε το 2-0 με τον Λουξ και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90’ με κεφαλιά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, Γκονζάλο Πασιένσια. Η Ουλμ, που αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου και πραγματοποίησε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Λεβαντόφσκι έδωσε τη λύση

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχθηκε σήμερα και η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αν και τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ντρόχτερζεν, τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 81’ λεπτό, μετά από πάσα του Γκορέτσκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (18/08)

Λινξ-Νυρεμβέργη 1-2
Ρέντνιγκχαουζεν-Δρέσδη 3-2
Έλβερσμπεργκ-Βόλφσμπουργκ 0-1
Ντάσεντορφ-Ντούισμπουργκ 0-1
Βορμς-Βέρντερ Βρέμης 1-6
Ντόχτερζεν-Μπάγερν Μονάχου 0-1
Καϊζερσλάουτερν-Χόφενχαϊμ 1-6
Πφόρτσχαϊμ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1
Ουλμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ