«Κοιτάει» Ντε Λα Μπέγια ο Μανόλο Χιμένεθ

«Κοιτάει» Ντε Λα Μπέγια ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Ισπανός προπονητής της Λας Πάλμας καλοβλέπει την περίπτωση του πρώην μπακ του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έναν πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει στο στόχαστρο του ο Μανόλο Χιμένεθ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Λας Πάλμας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ένας από τους παίκτες που εξετάζει η ισπανική ομάδα για το αριστερό άκρο είναι και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Ο 32χρονος, ο οποίος πέρασε από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2016-2017 προτού επιστρέψει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και εμφανίζεται θετικό στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στα Κανάρια Νησιά για χάρη της Λας Πάλμας.

Η περίπτωσή του αρέσει πολύ στον Μανόλο Χιμένεθ και οι Ισπανοί τον κατατάσσουν ως ένα από τα φαβορί για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην αριστερή πλευρά της ομάδας. Αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε… γάμο, τότε ο Ντε Λα Μπέγια θα γίνει συμπαίκτης με τους Κάλα και Πέκχαρτ, που επίσης έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από την ΑΕΚ.

Ο έμπειρος μπακ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με τη φανέλα της Σοσιεδάδ και σκόραρε 2 γκολ, ενώ έβγαλε και μία ασίστ. Το συμβόλαιό του με τους Βάσκους λήγει το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο, η ομάδα του δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χιμένεθ είχε ενδιαφερθεί και για τον Ινσούα του Παναθηναϊκού, αλλά η πρόταση της Λας Πάλμας δεν ικανοποίησε τους Πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ