Τζούρτζεβιτς: «Θέλω πολλές ασίστ από τον Λουντ και άνοδο στην Πριμέρα»

Τζούρτζεβιτς: «Θέλω πολλές ασίστ από τον Λουντ και άνοδο στην Πριμέρα»

Ο Σέρβος επιθετικός παρουσιάστηκε από τη Χιχόν και δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Ετοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την Σπόρτινγκ Χιχόν να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δήλωσε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς κατά την παρουσίασή του από την ισπανική ομάδα. Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε ότι βλέπει τη Χιχόν ως ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα του και επισήμανε ότι θα τα δώσει όλα για βοηθήσει την ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ρόμπιν Λουντ, με τον οποίο πλέον θα είναι συμπαίκτες. Ο πρώην μέσος του Τριφυλλιού, όπως και ο Τζούρτζεβιτς, πήραν μεταγραφή στη Χιχόν, με τον Σέρβο να τονίζει ότι περιμένει πολλές ασίστ από τον Φινλανδό χαφ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Όταν άκουσα την πρόταση της Σπόρτινγκ δεν το σκέφτηκα πολύ και είπα ότι θέλω να έρθω. Ξέρω ότι είναι ένα μεγάλο κλαμπ και αρκετοί παίκτες που έχουν παίξει εδώ στο παρελθόν, μου έχουν πει τα καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα κάνω τα πάντα για να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς. Μου αρέσει η λίγκα και νομίζω ότι μπορώ να βελτιωθώ, ενώ το βλέπω ως το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Επίσης, η Σπόρτινγκ έχει και τον μεγάλο στόχο να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε αρχικά.

Για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κατευθείαν».

Για το γεγονός ότι η μεταγραφή του είναι η πιο ακριβή στην ιστορία της Χιχόν: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Γι’ αυτό, θέλω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο».

Για το πόσα γκολ μπορεί να βάλει: «Δεν λέω ποτέ. Αλλά, το σημαντικό είναι να επιστρέψει η Χιχόν στην πρώτη κατηγορία».

Για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν συμπαίκτη του, Ρόμπιν Λουντ: «Τον ξέρω από την Ελλάδα και νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ενώ περιμένω πολλές ασίστ από εκείνον».

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας: «Είναι όλα καινούρια για μένα. Για μένα δεν είναι το ίδιο επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας».

Δείτε το βίντεο με την παρουσίασή του:

https://www.youtube.com/watch?v=YaqFJCPfjVc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ