Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-1

Πρώτη απώλεια για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Champions Leauge.

Δεν κατάφερε να νικήσει στο ντέρμπι της Λισαβόνας η Μπενφίκα, καθώς ήρθε ισόπαλη (στην έδρα της) με 1-1 απέναντι στη Σπόρτινγκ. Έτσι λίγες ημέρες πριν από τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, η αντίπαλος του δικεφάλου είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια μετά από δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

 Σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ελληνική ομάδα η Μπενφίκα παρατάχθηκε με τον Ράφα Σίλβα αντί του Ζίφκοβιτς.

Οι «αετοί της Λισαβόνας» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20ο λεπτό με τον Σέρβι να μην μπορεί να νικήσει τον Σαλίν.

Στο 34′ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε προσπάθεια του Ραφίνια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς τέρμα.

Η Μπενφίκα ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη και στο β’ μέρος, ωστόσο εκείνη που άνοιξε το σκορ ήταν η Σπόρτινγκ. Αυτό έγινε από τα 11 βήματα και συγκεκριμένα στο 64′, όταν ο Νάνι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Μοντέρο.

Στο 69′ η Μπενφίκα «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως Σαλίν σταμάτησε τον Ζίφκοβιτς με εντυπωσιακό τρόπο.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League συνέχισε κυνηγά την ισοφάριση και τελκά δικαιώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του ματς. Στο 86′ ο Ζοάο Φέλιξ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, 15 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Να σημειώσουμε οτι το γκολ προήλθε μετά από σέντρα του Ράφα Σίλβα.

Η Μπενφίκα τα έδωσε όλα μέχρι ο φινάλε των καθυστερήσεων για τη μεγάλη ανατροπή, όμως ο εξαιρετικός Σαλίν απομάκρυνε σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων, με τον Γκριμάλντο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέϊδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Φέισα, Ζένσον, Ράφα Σίλβα, Σέρβι (Ζίβκοβιτς 57′), Πίτσι (Ζοάο Φέλιξ 71′), Φερέιρα (Σεφέροβιτς 71′).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Σαλέν, Ριστόφσκι, Κόατες, Αντρέ Πίντο, Ζέφερσον, Μπρούνο Φερνάντες (79′ Πέτροβιτς), Μπατάγλια, Ακούνια, Νανί, Μοντέρο, Ραφίνια (90’+3′ Γκασπάρ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ