Ο Μπέντνερ γρονθοκόπησε και έσπασε το σαγόνι οδηγού ταξί

Ο Μπέντνερ γρονθοκόπησε και έσπασε το σαγόνι οδηγού ταξί

Ο Νίκλας Μπέντνερ κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε και έσπασε το σαγόνι ενός οδηγού ταξί στην Κοπεγχάγη, έτσι αναμένεται να διωχθεί από τη δανέζικη δικαιοσύνη.

Σε μια απαράδεκτη ενέργεια προέβη ο Νίκλας Μπέντνερ, αν λάβουμε υπόψη τις καταγγελίες οδηγού ταξί, τον οποίο ο 30χρονος Δανός επιθετικός της Ρόζενμποργκ φέρεται να γρονθοκόπησε.

Σύμφωνα με τον εν λόγω ιδιοκτήτη του ταξί, τα ξημερώματα της Κυριακής (09/09) ο Μπέντνερ βρέθηκε στην πρωτεύουσα της πατρίδας του, Κοπεγχάγη, και συνεπλάκη μαζί του.

Η εταιρεία που συνεργάζεται με τον οδηγό, ονόματι DanTaxi, έχει ζητήσει την άμεση σύλληψη του άλλοτε φορ της Άρσεναλ, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Ράσμουν Κρόσιν, ενώ ο ίδιος ο οδηγός αναγκάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο και να υποβληθεί σε ράμματα στο σαγόνι, στο οποίο διαπιστώθηκε ράγισμα.

Το 2014 ο Μπέντνερ είχε εμπλακεί ξανά σε υπόθεση με οδηγό ταξί, τον οποίο είχε εξυβρίσει. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Δανίας για τις πρώτες αναμετρήσεις της στο Nations League, διότι ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού.

Τόσο η δανέζικη όσο και η νορβηγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ