Περιμένοντας τον Αραούχο…

Περιμένοντας τον Αραούχο…

Στα πιτς παραμένει ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, με τον χρόνο αποθεραπείας να είναι τελικά μεγαλύτερος από αυτόν που είχε αρχικά εκτιμηθεί!

Περισσότερο από όσο είχαν υπολογίσει στη Λας Πάλμας, έχει διαρκέσει η περίοδος ανάρρωσης του Σέρχιο Αραούχο από τον τραυματισμό που υπέστη στο πόδι στις αρχές Αυγούστου όταν η ομάδα είχε ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν.

Πάνω από ένα μήνα πριν, ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι ο Αργεντινός στράικερ θα παρέμενε εκτός δράσης για διάστημα μεταξύ τριών και τεσσάρων εβδομάδων, εξαιτίας ενός ραγίσματος στο δεύτερο δάκτυλο του αριστερού ποδιού που, τον οποίο αποκόμισε, σύμφωνα με τον προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς έπαιζε με τον ανιψιό του!

Ο χρόνος που είχε υπολογιστεί για την αποθεραπεία παρήλθε, αλλά ο Αραούχο είναι σταθερά εκτός δράσης. Οι πιο αισιόδοξοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να επανέλθει για τον αγώνα κόντρα στη Μάλαγα στις 23 Σεπτεμβρίου. Ο Αραούχο ωστόσο είναι μερικώς ενσωματωμένος στην ομάδα αυτή την εβδομάδα, ίσως την επόμενη να ολοκληρώσει την προπόνηση με τους συμπαίκτες του και παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να τεθεί στις υπηρεσίες του προπονητή του.

Ο τραυματισμός στο δάχτυλο τον κράτησε στα… πιτς περισσότερο από το αναμενόμενο, δεδομένου ότι πρόκειται για περίπλοκο τραυματισμό. Οι γιατροί ήταν σαφείς: ο Αραούχο δεν θα επανέλθει στη δράση μέχρι να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αποκλείστηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής του στο Copa del Rey την προσεχή Πέμπτη (13/09) αλλά και στον εκτός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής της  La Liga με αντίπαλο την Εξτρεμαδούρα. Στη Λας Πάλμας έχουν ποντάρει πολλά φέτος στον Αργεντινό. Στην Ισπανία μάλιστα πιστεύουν ότι ο παίκτης ωρίμασε πολύ μετά το πέρασμά του από τη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ. Επιπλέον, η απόκτηση του Ρουμπεν Κάστρο έχει ανεβάσει τον ανταγωνισμό και οι συμπαίκτες του έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον Τσίνο.  Προς το παρόν όμως θα πρέπει να περιμένουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ