Επέστρεψε στις νίκες η Νουντελάνζ

Επέστρεψε στις νίκες η Νουντελάνζ

Νικηφόρα η «πρόβα τζενεράλε» της αντιπάλους του Ολυμπιακού, πριν από το ιστορικό για εκείνη παιχνίδι εναντίον της Μίλαν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε – μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες – η Νουντελάνζ, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου, επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Στράσεν. Έτσι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον 6ο όμιλο του Europa League απέκτησε ψυχολογία, ενόψει του πρώτου αγώνα της ιστορίας της σε φάση ομίλων διεθνούς διοργάνωσης.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε στο 36′ ο Σολτζ με σουτ του Στολζ μετά από κόντρες στην περιοχή, ενώ στο 56’έγινε το 2-0 με το οποίο κλείδωσε η νίκη. Σκόρερ του πολύ όμορφου τέρματος, ο Σινάνι έπειτα από πάσα του Μελίς.

Με τη νίκη αυτή η Ντουντελάνζ έφτασε τους 6 βαθμούς, έχοντας 4 ματς στο ενεργητικό της, την ώρα που η πρωτοπόρος Ζενές Ες έχει 13, αλλά και ματς περισσότερο. Στη 2η θέση η Ντιφερνάνζ με δύο ματς περισσότερα.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων υποδέχεται τη Μίλαν στο γήπεδό της.

Ο τεχνικός της Ντουντελάνζ Ντίνο Τοπμέλερ χρησιμοποίησε τους: Φρίσινγκ, Σνελ, Κρούσκα, Σινάνι (75΄Στούμπφ), Στολτς, Κουτουριέ (80΄Άγκοβιτς), Κρουζ (88′ Πόκαρ), Γιορντάνοφ, Πρεμπέ, Μελίς, Τάρπελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ