Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υποψήφιος για τον πάγκο της Ανόρθωσης

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού υποψήφιος για τον πάγκο της Ανόρθωσης

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Ίγκορ Μπίσκαν, είναι το πιο πρόσφατο όνομα που μπήκε στη λίστα της Ανόρθωσης με τους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η Ανόρθωση εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Ρόνι Λέβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον πρόεδρο, Ανδρέα Παντελή, να έχει ξεκαθαρίσει πως σε προτεραιότητα έχει τεθεί η απόκτηση ξένου προπονητή, έπειτα και από την αρνητική απάντηση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ένα εκ των ονομάτων που έχει προταθεί και εξετάζεται από τους Κύπριους, είναι εκείνο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ίγκορ Μπίσκαν. Ο άλλοτε μέσος των Πράσινων κατά την περίοδο 2005 – 2007 και της Λίβερπουλ από το 2000 έως το 2005, και πλέον 40χρονος τεχνικός βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, μετά τη μεγάλη επιτυχία του στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, με την οποία πανηγύρισε το νταμπλ Σλοβενίας την περασμένη σεζόν.

Ο Κροάτης αποχώρησε από τον πάγκο της τελευταίας στο τέλος της αγωνιστική περιόδου, λόγω έντονης διαφωνίας με τη διοίκηση της ομάδας και δη τον πρόεδρό της, Μίλαν Μάνταριτς!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ