Σε επαφή με την Άστον Βίλα ο Ανρί

Σε επαφή με την Άστον Βίλα ο Ανρί

Σε συνεχείς συζητήσεις με τον Τιερί Ανρί για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας είναι η Άστον Βίλα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τιερί Ανρί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της είναι η Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να έχουν προσεγγίσει τον Γάλλο προπονητή για δεύτερη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Η κακή πορεία της ομάδας στην Τσαμπιονσίπ έχουν φέρει τον νυν προπονητή Στιβ Μπρους εκτός ομάδας και στην κορυφή της λίστας για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγύπτιος ιδιοκτήτης της Βίλα, Νασέφ Σαβίρις είναι οπαδός των «κανονιέρηδων» και είχε διαρκείας στο Χάιμπουρι την εποχή που Ανρί έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις με την Λονδρέζικη ομάδα και θεωρεί ότι είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να αλλάξει την άσχημη εικόνα της ομάδας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην εθνική Βελγίου πριν από λίγο καιρό είχε απορρίψει πρόταση της Μπορντό για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογιέτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ