Ο Μπαπέ έχει πάνω από τα τριπλάσια γκολ συγκριτικά με τον Μέσι στην ίδια ηλικία!

Ο Μπαπέ έχει πάνω από τα τριπλάσια γκολ συγκριτικά με τον Μέσι στην ίδια ηλικία!

Κιλιάν Μπαπέ - Λιονέλ Μέσι 67-20! Κι όμως, σύμφωνα με στατιστική σύγκριση της Marca, ο Γάλλος επιθετικός έχει μεγαλύτερο από τριπλάσιο αριθμό τερμάτων σε σχέση με αυτόν που είχε ο Αργεντινός ακριβώς στην ίδια ηλικία!

Μια ενδιαφέρουσα στατιστική σύγκριση μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Μπαπέ δημοσιοποίησε η ισπανική Marca. Αυτή αφορά στο συσχετισμό μεταξύ του Αργεντινού και του Γάλλου, όταν ο πρώτος βρισκόταν στην ηλικία του δεύτερου, δηλαδή 19 ετών, εννέα μηνών και 20 ημερών.

Όπως συμπεραίνεται, ο Μέσι είχε λιγότερα γκολ τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, με το συνολικό αριθμό αυτών να ανέρχεται στο 20 για τον Μέσι και στα 67 για τον Μπαπέ!

Στο δημοσίευμα σημειώνεται το γεγονός ότι ο άσος της Παρί Σεν-Ζερμέν έκανε ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα της Μονακό σε ηλικία 16 ετών και 347 ημερών, ενώ ο Αργεντινός σε ηλικία 17 ετών και 14 ημερών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπαπέ, 37 από αυτά γκολ επιτεύχθηκαν στη Ligue 1, εννέα στο Κύπελλο, 12 στο Champions League και εννέα με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

Ο Μέσι είχε βρει δίχτυα 15 φορές στη La Liga, ένα στο Κύπελλο, δύο στο Champions League και δύο με την εθνική Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ