Ανακρίθηκε ο Αρντά Τουράν για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Ανακρίθηκε ο Αρντά Τουράν για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Στον ανακριτή ο Τουράν μετά το σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αρντά Τουράν πέρασε από ανάκριση από την αστυνομία και έδωσε εξηγήσεις για το σοβαρό επεισόδιο σε μπαρ της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος διεθνής μέσος, που αγωνίζεται δανεικός στην Μπασακσεχίρ, βρίσκεται στο επίκεντρο υπόθεσης που συνεχίζει ν’ απασχολεί και σήμερα τα πρωτοσέλιδα της γειτονικής χώρας.

Ο Τουράν, που είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό 16 αγωνιστικών για επίθεση σε βοηθό διαιτητή, εξαιτίας ενός φάουλ που δεν έδωσε στην ομάδα του, βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς την οκτώ μηνών έγκυο σύζυγό του.

Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο Τούρκος σταρ προσπάθησε να προσεγγίσει την Οζλέμ Αντα Σαχίμ, σύζυγο του Μπερκάι, διάσημου τραγουδιστή στη γειτονική χώρα, που ενοχλημένος από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, του ζήτησε να την αφήσει ήσυχη.

Ο διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και του παίκτη κατέληξε σύντομα σε φιλονικία, με αποτέλεσμα ο Μπερκάι να καταλήξει στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και να υποβληθεί επειγόντως σε χειρουργική επέμβαση. Ο Τουράν κλήθηκε στην αστυνομία και στην ανάκριση του για το συμβάν, διέψευσε πως παρενόχλησε τη γυναίκα του Μπερκάι και υποστήριξε πως δέχθηκε επίθεση, χωρίς λόγο, από τον διάσημο καλλιτέχνη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αρντά Τουράν πρωταγωνιστεί σε επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου. Τον Ιανουάριο του 2015, όταν φορούσε τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή. Και μόλις πριν από ένα χρόνο, κατά την πτήση με την εθνική Τουρκίας για τα Σκόπια, επιτέθηκε και απείλησε δημοσιογράφο για τα όσα είχε γράψει εις βάρος του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ