Υπογράφει στη Χιμπέρνιαν ο Μαυρίας

Υπογράφει στη Χιμπέρνιαν ο Μαυρίας

Ο Χάρης Μαυρίας φέρεται να βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έχει καταλήξει σε συμφωνία με τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Χάρης Μαυρίας φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη Χιμπέρνιαν, με την οποία αναμένεται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, μετά την αποχώρησή του από τη σερβική Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σύσσωμος ο σκωτσέζικος Τύπος, ο Έλληνας εξτρέμ έχει συμφωνήσει με την ομάδα που τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, στην οποία πέρασε από δοκιμαστικό στις αρχές Οκτωβρίου. Η ομάδα της Σκωτίας θέλει να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά της, ενώ τονίζεται ότι ο 24χρονος υπολογίζεται όχι μόνο για τη θέση του εξτρέμ, αλλά και εκείνη του ακραίου μπακ.

Στα δημοσιεύματα αναφέρονται τόσο το ξεκίνημά του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, η μεταγραφή του στη Σάντερλαντ έναντι περίπου 3.500.000 ευρώ το 2013, αλλά και η μετέπειτα καθοδική πορεία της καριέρας του φορώντας τις φανέλες των Φορτούνα Ντίσελντορφ, Καλσρούη και Ριέκα. Τονίζεται επίσης ότι δεν έχει να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας από το 2014.

Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Ατρόμητος είχε εξετάσει την περίπτωση του Μαυρία, όμως εντέλει η υπόθεση δεν προχώρησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ