Επέστρεψε στις νίκες με 4άρα η Ντουντελάνζ

Επέστρεψε στις νίκες με 4άρα η Ντουντελάνζ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε με 4-1 της Νίντερκορν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ντουντελάνζ το παιχνίδι με την Νίντερκορν, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου, με την προσεχής αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League να παίρνει εύκολα τη νίκη με 4-1. Οι γηπεδούχοι μετά το 1-1 με την Ρασίνγκ επέστρεψαν στις νίκες και μείωσαν στους 3 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Γιόνες Ες, η οποία ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ντουντελάνζ ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 12ο λεπτό με τον Κουτούριερ, Ο Γάλλος μέσος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε σε ρόλο οδηγού την ομάδα του. Στο 29’ η Ντουντελάνζ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Τουρπέλ. Ο Λουξεμβούργος επιθετικός με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0 και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού σκόραρε και τρίτο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 42’ ο Κρούσκα με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, με τους φιλοξενούμενους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να μειώνουν σε 3-1 με τον Χολ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές, ήλεγξαν απόλυτα το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα στο 70’ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 με σουτ του Τουρπέλ από τα 30 μέτρα.

Οι συνθέσεις:

Ντουντελάνζ: Φρίσινγκ, Φαστ, Κρούσκα, Ιμπραϊμοβιτς (72′ Άγκοβιτς), Σινάνι (86′ Πόκαρ), Κουτούριερ, Ντα Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρεμπέι, Μελισέ, Τουρπέλ (83′ Πέρεζ)

Νίντερκορν: Φλάους, Μάρτινς, Κάραγιερ, Χολ, Γκόρμπον, Ραμντένοβιτς, Βόγκελ, Τιλ, Φρανσουά, Ντε Αλμέιδα, Τόρες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ