Ο Άγιαξ ανανέωσε με Ντόλμπεργκ

Ο Άγιαξ ανανέωσε με Ντόλμπεργκ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Άγιαξ, ο οποίος ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου Δανού επιθετικού, Κάσπερ Ντόλμπεργκ.

«Φρένο» στις ορέξεις των ενδιαφερόμενων για τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ έβαλε ο Άγιαξ, ο οποίος επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δανό επιθετικό μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο 21χρονος επιθετικός ανήκει στην αντίπαλο της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποκτήθηκε έναντι περίπου 250.000 ευρώ από τη δανέζικη Σίλκεμποργκ.

Πρόκειται για ένα εκ των πιο ελκυστικών ονομάτων αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, τον οποίο στη λίστα τους έχουν τοποθετημένο ομάδες τόσο από την Premier League όσο και από την Bundesliga. Με τη φανέλα του Άγιαξ έχει πραγματοποιήσει 85 εμφανίσεις και έχει πετύχει 36 γκολ.

Ο Ντόλμπεργκ έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο στο ματς με τον ΠΑΟΚ για προκριματικά του Champions League, στις 26 Ιουλίου του 2016. Το χαρακτηριστικό hashtag που χρησιμοποιεί ο Άγιαξ στα tweet του για την επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή είναι το #KasBoom2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ