Ούρος Τζούρτζεβιτς: Γκολ αγνοείται

Ούρος Τζούρτζεβιτς: Γκολ αγνοείται

Απογοητευτικοί είναι οι αριθμοί του πρώην Ερυθρόλευκου Ούρος Τζούρτζεβιτς στην Σπόρτινγκ Χιχόν...

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει μετακομίσει από τα τέλη Αυγούστου στην Ισπανία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι Ροχιμπλάνκος απέκτησαν τον 24χρονο Σέρβο επιθετικό με σκοπό να τους βοηθήσει στο δύσκολο έργο της επανόδου στην Primera (πέρυσι τελείωσαν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση, αλλά στα playoffs αποκλείστηκαν στα ημιτελικά από τη Βαγιαδολίδ)!

O 24χρόνος πρώην άσος του Ολυμπιακού στις 19 συμμετοχές του στη Superleague πέτυχε 4 γκολ , συν άλλα 3 σε 6 συμμετοχές στο Κύπελλο, ενώ έπαιξε και 5 φορές στο Champions League. Οι Ερυθρόλευκοι θυμίζουμε τον απέκτησαν το καλοκαίρι του 2017 και τον πούλησαν μετά από ένα χρόνο. Στη νέα του ομάδα, Σπόρτινγκ Χιχόν, μετά από 10 συμμετοχές στην LaLiga 2 έως τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

Στην Παρτιζάν ωστόσο τη σεζόν 2015/2016, οι αριθμοί του ήταν άκρως εντυπωσιακοί. Συγκεκριμένα είχε 35 γκολ και 6 ασίστ σε 45 συμμετοχές. Ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων συλλόγων. Έκτοτε όμως έχει μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό και σίγουρα δικαιώνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ