Κοντά στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου

Κοντά στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στην Κύπρο για συζητήσεις με την Ομόνοια και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ομόνοιας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα κυπριακά ΜΜΕ. Αν και ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν ήταν το φαβορί για τη θέση τις τελευταίες ημέρες, ο Νορβηγός εξέφρασε εντέλει την αντίθεσή του με το σενάριο να εργαστεί στο πρωτάθλημα της Κύπρου, έτσι η Ομόνοια στράφηκε στην περίπτωση του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού.

Ο 45χρονος προπονητής είχε εξεταστεί και από την ΕΠΟ όσον αφορά στο ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μίχαελ Σκίμπε για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να αναλαμβάνει τελικά το ρόλο. Ο Αναστασίου βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και έχει πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του κυπριακού συλλόγου.

Ο Κάρλος Ολίβα ήταν εκείνος που απομακρύνθηκε από την Ομόνοια στις 22 Οκτωβρίου, μετά την κάκιστη πορεία του στο ξεκίνημα της σεζόν, με τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και μόλις έξι βαθμούς σε πέντε αγώνες.

Όσο για τον Αναστασίου, μετά τον Παναθηναϊκό πέρασε από την ολλανδική Ρόντα και τη βελγική Κορτράικ. Στην πρώτη έμεινε ολόκληρη τη σεζόν 2016-2017 και στη δεύτερη από τον Ιούνιο του 2017 έως το Νοέμβριο του ίδιου έτους. Τον τελευταίο ένα χρόνο δεν έχει βρεθεί στον πάγκο κάποιας ομάδας, επομένως η Ομόνοια ενδέχεται να αποτελέσει μια νέα αρχή για την καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ