«Ανοησίες και ψέματα τα περί διακοπής δανεισμού του Κάριους»

«Ανοησίες και ψέματα τα περί διακοπής δανεισμού του Κάριους»

Βαθιά προβληματισμένη είναι η Μπεσίκτας με την απόδοση του Κάριους, αλλά ο ατζέντης του Γερμανού τερματοφύλακα διαψεύδει τις φήμες περί πρόωρου τερματισμού του δανεισμού του παίκτη στους Τούρκους.

Ο Λόρις Κάριους αγωνίζεται ως δανεικός για δύο χρόνια στην Μπεσίκτας αλλά το ξεκίνημα του απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί θετικό. Για αυτόν τον λόγο σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης εξετάζει την πρόωρη διακοπή του δανεισμού του που λήγει κανονικά στο τέλος της σεζόν 2019-2020, ευνοούμενη από το γεγονός πως δεν υπάρχει αποτρεπτικός όρος στο συμβόλαιο δανεισμού, όπως αναφέρει η αγγλική «Standard Sport».

Από την άλλη, ο ατζέντης του Γερμανού τερματοφύλακα σε δηλώσεις του ανέφερε πως όλα αυτά είναι ψευδείς φήμες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά επί του θέματος:

«Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες! Αναρωτιέμαι από πού προέρχονται αυτές οι φήμες, οι οποίες είναι ψευδείς. Ο Λόρις θα είναι δανεικός στη Μπεσίκτας για τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόθεση από κανέναν να τερματιστεί ο δανεισμός του».

Όπως φαίνεται πάντως ο Γερμανός τερματοφύλακας δεν λέει να συνέλθει και να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή του μετά το καταστροφικό ματς που είχε στον περσινό τελικό του Champions League για λογαριασμό της Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπου με δύο προσωπικά του λάθη καταδίκασε τους κόκκινους  σε απώλεια του τροπαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ