Εξετάζει να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του Κάριους η Μπέσικτας

Εξετάζει να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του Κάριους η Μπέσικτας

«Παρελθόν» από την Μπεσικτάς πολύ νωρίτερα από ότι αναμενόταν μπορεί να γίνει ο Λορίς Κάριους, καθώς ο τούρκικος σύλλογος σκέφτεται να τερματίσει πρόωρα τον δανεισμό του.

Το ενδεχόμενο να διακόψει πρόωρα τον δανεισμό του Λορίς Κάριους σκέφτεται σοβαρά η Μπεσίκτας, σύμφωνα με την τούρκικη ιστοσελίδα «fotomac.com».

Ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά από τα τραγικά λάθη που έκανε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Λίβερπουλ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να ζητήσει να φύγει ως δανεικός στην Μπεσίκτας. Ωστόσο, ούτε στην τούρκικη ομάδα έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα ο σύλλογος να εξετάζει να επιστρέψει τον 25χρονο πορτιέρο πίσω στο Μερσεσάϊντ.

Ο Κάριους έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπεσίκτας μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αλλά σύμφωνα τούρκικα δημοσιεύματα δεν θα κάτσει μέχρι το πέρας του συμβολαίου του στην ομάδα. Ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι βασικός στην ομάδα του αλλά ο απολογισμός του δεν είναι και πολύ καλός, καθώς σε 10 αγώνες πρωταθλήματος έχει δεχθεί 15 τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ