Ντόρτμουντ – Ούνιον Βερολίνου 3-2

Ντόρτμουντ – Ούνιον Βερολίνου 3-2

Η Ντόρτμουντ χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει με 3-2 της Ούνιον Βερολίνου για το Κύπελλο Γερμανίας, ενώ εξίσου δύσκολα προκρίθηκαν οι Σάλκε και Νυρεμβέργη. Εύκολη πρόκριση για Βέρντερ.

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, η Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα στο 40′ με σκόρερ τον Πούλισιτς. Η Ούνιον Βερολίνου δεν άργησε να απαντήσει και στο 63′ έφερε τον αγώνα στα ίσα, με γκολ του Πόλτερ.

Δέκα λεπτά μετά οι Βεστφαλοί πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ, με τέρμα του Φιλίπ, δείχνοντας να καθαρίζουν το παιχνίδι. Τα λεπτά περνούσαν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, καθώς στο 88ο λεπτό ο Πόλτερ «ξαναχτύπησε», κάνοντας το 2-2.

Στο 120 και ενώ όλα έδειχναν πως θα χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι θα υποπέσουν σε πέναλτι, το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Μάρκο Ρόις, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Πέρα από την Ντόρτμουντ στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας, πέρασαν και οι Σάλκε, Βέρντερ Βρέμης και Νυρεμβέργη. Οι πρώτες δύο ομάδες χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να προκριθούν καθώς ήρθαν ισόπαλες 1-1 απέναντι σε Κολωνία και Χάνσα Ρόστοκ αντίστοιχα. Από την άλλη  η Βέρντερ πέρασε επιβλητικά με 5-1 από την έδρα της Βέικε Φλένσμπουργκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τα αποψινά ματς του Κυπέλλου Γερμανίας:

Βέιτσε 08 – Βέρντερ Βρέμης 1-5

Κολωνία – Σάλκε 1-2 (1-1 κ.δ, 5-6 στα πέναλτι)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ουνιόν Βερολίνου 3-2 (παράταση, 2-2 κ.δ)

Χάνσα Ρόστοκ – Νυρεμβέργη 2-3 (1-1 κ.δ, 2-2 παράταση, 2-4 στα πέναλτι)

Αρμίνια Μίλεφελντ – Ντούισμπουργκ 0-3

Γλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 0-5

Λειψία – Χόφενχαϊμ 2-0

Χόλσταϊν Κίελ – Φράιμπουργκ 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ