Μπενφίκα – Μορεϊρένσε 1-3

Μπενφίκα – Μορεϊρένσε 1-3

Δεύτερη σερί ήττα από μικρομεσαία ομάδα για την Μπενφίκα – Μετά την Μπελενένσες ήρθε και η εντός έδρας «σφαλιάρα» από την Μορεϊρένσε – Σε δύσκολη θέση ο Ρουί Βιτόρια.

Η Μπενφίκα εκπέμπει… sos! Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League ηττήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική και πλέον ο Ρουί Βιτόρια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Αετοί της Λισαβόνας, μετά την ήττα το προηγούμενο Σάββατο από την Μπελενένσες (2-0), δέχθηκαν νέο στραπάτσο, αυτή φορά εντός έδρας από την Μορεϊρένσε με 3-1, για την 9η στροφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με το πλασέ του Ζόνας, μετά την ασίστ του Ζοάο Φέλιξ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στο 5’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Τσικίνιο. Ο Αρσένιο γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Πορτογάλος μέσος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Στο 16’ η Μορεϊρένσε πέτυχε δεύτερο γκολ και έκανε την ολική ανατροπή.

Οι παίκτες του Ιβο Βιέιρα βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Αρσένιο γύρισε την μπάλα και ο Πέδρο Νούνο με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 36’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και τρίτο γκολ (3-1) με τον Ν’ Ντιαγέ, μετά από ασίστ και πάλι του Αρσένιο. Τρία γκολ η Μορεϊρένσε, τρεις ασίστ ο Αρσένιο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπενφίκα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Μορεϊρένσε, με το 3-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Μετά την αποψινή ήττα η Μπενφίκα παρέμεινε στην 3η θέση και στους 17 βαθμούς, με τις Πόρτο και Μπράγκα να ισοβαθμούν στην κορυφή με 18 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο.H Πόρτο αγωνίζεται το Σάββατο εκτός έδρας με την Μαρίτιμο, ενώ η Μπράγκα παίζει την Κυριακή εντός έδρας με την Σετούμπαλ.

Αναλυτικά η 9η αγωνιστική

Παρασκευή 2/11
Μπενφίκα-Μορεϊνένσε 1-3
(2’ Ζόνας – 5’ Τσικίνιο, 16’ Νούνο, 36’ Λουμ)

Σάββατο 3/11
Πορτιμονένσε-Μπελενένσες (17:30)
Μαρίτιμο-Πόρτο (20:00)
Μποαβίστα-Γκιμαράες (22:30)

Κυριακή 4/11
Φεϊρένσε-Τοντέλα (17:00)
Σάντα Κλάρα-Σπόρτινγκ (19:30)
Μπράγκα-Σετούμπαλ (22:00)

Δευτέρα 5/11
Ρίο Άβε-Νασιονάλ (21:00)
Τσάβες-Άβες (23:15)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ