Ντουντελάνζ – Ετζέλα 4-2

Ντουντελάνζ – Ετζέλα 4-2

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με 4-2 της Ετζέλα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου.

Στο κυνήγι της Ζενές Ες παρέμεινε η Ντουντελάνζ, η οποία λίγες ημέρες μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό (5-1) για το Europa League έβγαλε αντίδραση και επικράτησε με 4-2 της Ετζέλα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με τον Πίμεντελ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Κρουζ στο 10’. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω και με γκολ του Πέρεζ έκαναν το 2-1. Στο 28’ η Ντουντελάνζ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Πέρες και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα του Τόπμελερ έκανε το 4-1 με τον Κένια και «σφράγισε» το τρίποντο. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 65’ ο Άρνολντ.Η Ντουντελάνζ με τη σημερινή νίκη έφτασε τους 22 πόντους και παρέμεινε στο -6 από την πρωτοπόρο Ζενες Ες, η οποία επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ρασίνγκ.

Ντουντελάνζ: Εσπόζιτο, Σνελ, Πόκαρ, Σινάνι (89′ Ντε Σόουσα Μορέιρα), Γένσεν, Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρέμπε, Περέζ (76′ Ιμπαΐμοβιτς), Ελ Χρίτι, Τουρπέλ (46′ Κένια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ